Sparkle betræk til lyslygte

kr.40,50

Smukt interiør skaber liv og hygge i dit hjem. Med disse flotte Sparkle betræk til lyslygter, kan du pynte bordet til en hyggelig aften, til fest eller til hverdag. Lav dine egne hæklede lyslygter i det fineste mønster fra DROPS Design. Du kan selv vælge farven, så den matcher dine andre accessories i køkkenet, eller lave flere sæt til de forskellige årstider.

Vælg farve i farvevælgeren herunder, hvis du ønsker andre farver end opskriften foreskriver.

DROPS Bomull-Lin × 3

Produktdetaljer

  • Producent: DROPS
  • Produkt: 53% Bomuld, 47% Hør
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm  =  17m x 22p
  • Vægt: 50 gram
  • Løbelængde: Ca. 85 meter
  • Garngruppe: C
  • Anden anvisning: Maskinvaskes på finvask eller uldvaskeprogram ved max 40°C / Tørres fladt
 

Yderligere produktinfo

Smukt interiør skaber liv og hygge i dit hjem. Med dette flotte Sparkle betræk til lyslygte, kan du pynte bordet til en hyggelig aften, til fest eller til hverdag. Lav dine egne hæklede lyslygter i det fineste mønster fra DROPS Design. Du kan selv vælge farven, så den matcher dine andre accessories i køkkenet, eller lave flere sæt til de forskellige årstider. Lyslygterne er også super søde til terrassen eller orangeriet, hvor de giver liv og varme til sommerens hyggelige stunder udenfor.

Hjemmelavet accessories er for alvor blevet populære. Det søde Sparkle betræk til lyslygte giver dine gamle syltetøjsglas nyt liv og er super søde og hyggelige at have stående i hjemmet.

Drops Bomull-Lin er et naturlig og rustikt garn, spundet af flere tråde i hør og bomuld. Den rå tekstur fra hørfibrene kombineret med den bløde bomuld, gør garnet smukt, stærkt og holdbart. Farveskalaen er inspireret af de fine og naturlige farver fra ny høstede hørplanter.
Tøj strikket i DROPS Bomull-Lin, får et pænt, rustikt og samtidigt skinnende og eksklusivt udtryk.

Til trods for den stærke kvalitet, er det vigtigt at behandle garnet med omtanke. Dette omhandler overholdelse af de anbefalede vaskeanvisninger. Det anbefales at blive vasket ved finvask eller uldvask på max 40°. Vaskes tøj eller tilbehør af denne kvalitet på højere grader risikerer det at krympe. Efter vask skal det tørres fladt – det må altså ikke komme i tørretumbleren, da der også her er risiko for at det krymper. Du kan med fordel trække betrækket på glasset lige efter vask, og lade det tørre på glasset. På den måde får du betrækket til at sidde pænt og strukket i form, så det passer lygten også efter vask.

Opskriften fra DROPS Design kan du også downloade – her

DROPS Bomull-Lin

Vægt N/A
Farve

Beige (103711), Brun (103705), Gråblå (103720), Hvid (103701), Lys Beige (103703), Lys Grå (103715), Mørkeblå (103721), Natur (103702), Sort (103716)

Se også disse produkter

Du kunne også være interesseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.