Mayflower Jupiter Sock Yarn

kr.16,00

Produktdetaljer

  • Producent: Mayflower
  • Produkt: 75% Superwash uld, 25% Nylon
  • Anbefalede pinde: 2,5 – 3 mm / Hæklenål 2,5 – 3 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm = 28m x 36p
  • Vægt: 50 gram
  • Løbelængde: Ca. 210 meter
  • Garngruppe: Super Fine
  • Anden anvisning: Maskinvaskes ved 40º / må ikke tørres i tørretumbler / må ikke stryges

Yderligere produktinfo

Mayflower Jupiter Sock Yarn, er en del af Mayflowers serie Sock Yarn Universe. En helt ny tilgang til strømpegarn, som giver dig mulighed for, at vælge den helt rigtige farvekombination. Sock Yarn Universe er inddelt i 4 kategorier, der er opkaldt efter hver deres planet i universet, Mars, Jupiter, Uranus og Venus.

Hver serie har sin helt egen unikke kombination af print. Fælles for alle 4 kategorier er, at det er spændende strømpegarn med print, som giver dine strømper et fantastisk farvespil.

Mayflower Jupiter Sock Yarn består af 75 % superwash-behandlet uld og 25 % nylon. Kombinationen sikrer, at garnet både er blødt og samtidig slidstærkt, hvilket er ekstra vigtigt ved strømpegarn.

Lav skønne, unikke strømper til hele familien og oplev de flotte printeffekter som disse Sock Yarn Universe garner, vil udfolde sig i når du strikker dine næste strømper.

Der er ingen tvivl om, at kvaliteten på Mayflower Jupiter Sock Yarn er i top, hvorfor dine fødder med garanti vil elske, at blive pakket ind i netop dette garn. Gå på opdagelse i universet af strømpegarn og find din favorit planet.

Der findes et utal af opskrifter på lækre strømper og i forskellige sværhedsgrader. Mayflowers egne gratis opskrifter med universets garner, finder du – her

Vil du gå på opdagelse i vores strømpegarner, så kan du se dem alle sammen – her

Elsker du farver og spændende mønstre, så vil du måske også synes om vores andre produkter med farveskift. Dem har vi samlet til dig – her

Vægt N/A
Farve

Blå (364002), Pink (364004), Sort (364001), Turkis (364003)

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.