KnitPro Symfonie Strømpepinde 15cm

kr.48,00kr.107,00

Symfonie Strømpepinde 15cm er som resten af den farverige Symfonie serie, anerkendt og elsket, af strikkere og hæklere over hele verden og er en af de mest populære serier fra KnitPro.

Symfonie er lavet af farvet birketræ og poleret med resin og kollektionen er både visuelt smuk og et fantastisk værktøj. Den glatte overflade garanterer mange timers strikkeglæde.

Yderligere produktinfo

KnitPro Symfonie Strømpepinde 15cm er som resten af den farverige serie, anerkendt og elsket, af strikkere over hele verden. Symfonie er derfor også en af de mest populære serier fra KnitPro. Selvom KnitPro ikke har været på markedet i årtier, kommer man ikke udenom denne producent, indenfor strikkepinde og hæklenåle. Det er et af de absolut mest populære brands i verden og de levere kvalitetsprodukter helt i top, til fornuftige priser, i mere end 50 lande verden over.

KnitPro Symfonie Strømpepinde 15cm findes også i flere længder og tykkelser og er perfekte til mange typer projekter. For eksempel er de et absolut must-have, hvis du vil strikke perfekte sokker, eller ærmer på din næste sweater. Strømpepinde kræver lidt snilde og erfaring at bruge, da de er små og ofte bruges flere ad gangen samtidigt. Til gengæld får du de flotteste resultater, når du først lærer teknikken.

Hvis du bruger metoden med magic loop, i stedet for strømpepinde, så gå ikke glip af en af verdens mest elskede rundpinde – Symfonie Rundpinde til dit næste projekt.

KnitPro Symfonie Strømpepinde 15cm er lavet af farvet birketræ og poleret med resin og kollektionen er både visuelt smuk og et fantastisk værktøj. Den glatte overflade garanterer mange timers strikkeglæde. Resinen på overfladen bidrager til længere holdbarhed og stærkere pinde og giver samtidig en glat overflade, så garnet glider let.

Vil du læse mere om Symfonie kollektionen, så kan du finde den hos KnitPro

Vægt N/A
Størrelse

2.0 mm, 2.25 mm, 2.5, 2.75 mm, 3.0 mm, 3.25 mm, 3.5 mm, 3.75 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0 mm, 6.5 mm, 7.0 mm, 8.0 mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.