KnitPro Symfonie Rundpinde 80cm

kr.38,00kr.70,00

Symfonie Rundpinde 80cm er som resten af den farverige Symfonie serie, anerkendt og elsket, af strikkere og hæklere over hele verden og er en af de mest populære serier fra KnitPro.

Symfonie er lavet af farvet birketræ og poleret med resin. Kollektionen er både visuelt smuk og et fantastisk værktøj. Den glatte overflade garanterer dig, mange timers strikkeglæde.

Yderligere produktinfo

KnitPro Symfonie Rundpinde 80cm er som resten af den farverige serie, anerkendt og elsket af strikkere over hele verden og Symfonie er en af de mest populære serier fra KnitPro.

KnitPro Symfonie rundpinde 80cm med fast wire, findes også i andre længder og størrelser. Blandt andet derfor, er de så utroligt populære, da de kan bruges til alle tænkelige projekter, små som store. Symfonie rundpinde 80cm, er desuden fantastiske til begyndere. Wiren mellem pindene giver ekstra plads og hjælper med at holde maskerne på pinden, så de ikke glider af. Du har derfor bedre styr på dine masker, når du som ny strikker, benytter rundpinde. Mange rutineret strikkere bruger heller aldrig andet end rundpinde, da de er gode at strikke med og også kan rumme store projekter.

Hvis du vil lave de mest perfekte strømper eller ærmer på dine sweaters, så gå ikke glip af Symfonie Strømpepinde til dit næste projekt.

KnitPro Symfonie 80cm er lavet af farvet birketræ og poleret med resin. Kollektionen er både visuelt smuk og et fantastisk værktøj. Den glatte overflade garanterer dig, mange timers strikkeglæde. Resinen på overfladen bidrager til længere holdbarhed og stærkere pinde og giver samtidig en glat overflade, så garnet glider let. Derudover gør de fleksible wirers det nemt at opbevare disse rundpinde, uden at de fylder for meget.

Vil du læse mere om Symfonie kollektionen, så kan du finde den hos KnitPro

Vægt N/A
Størrelse

2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0 mm, 7.0 mm, 9.0 mm, 10.0 mm, 12.0 mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.