Garden Paths taske

kr.54,00

Elsker du lækre accessories? Hvorfor så ikke lave dem selv og få denne smukke Garden Paths taske med i din samling. Lav din egen hæklet taske i dette lækre mønster fra DROPS Design. Du kan selv vælge farven så den matcher din garderobe og du får en superflot unik taske, der ikke findes alle steder.

Vælg farve i farvevælgeren herunder, hvis du ønsker andre farver end opskriften foreskriver.

DROPS Bomull-Lin × 4

Produktdetaljer

  • Producent: DROPS
  • Produkt: 53% Bomuld, 47% Hør
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm  =  17m x 22p
  • Vægt: 50 gram
  • Løbelængde: Ca. 85 meter
  • Garngruppe: C
  • Anden anvisning: Maskinvaskes på finvask eller uldvaskeprogram ved max 40°C / Tørres fladt
 

Yderligere produktinfo

Elsker du lækre accessories? Hvorfor så ikke lave dem selv og få denne smukke Garden Paths taske med i din samling. Lav din egen hæklet taske i dette lækre mønster fra DROPS Design. Du kan selv vælge farven så den matcher din garderobe og du får en superflot unik taske, der er perfekt til både hverdag og strandtur.

De hjemmelavede accessories er for alvor blevet populære. Denne Garden Paths taske er har en diameter på halvcirklen på ca. 35 cm. Højde uden stropper er ca. 30 cm og med strop ca. 40 cm.
Tasken er enkel og sommerlig og det smukke rustikke garn, der er en blanding af bomuld og hør, vil se utroligt smuk ud på en lun sommerdag på stranden.

DROPS Bomull-Lin er et naturligt og rustikt garn, spundet af flere tråde i 47% hør og 53% bomuld. Den rå tekstur fra hørfibrene, bidrager med rustikke egenskaber, der kombineret med bomuldens bløde egenskaber, gør garnet smukt, stærkt og holdbart. Farveskalaen er inspireret af de fine og naturlige farver fra ny høstede hørplanter.
Projekter der er lavet i DROPS Bomull-Lin får et pænt, rustikt og samtidigt skinnende og eksklusivt udtryk.

Til trods for den stærke kvalitet, er det vigtigt at behandle garnet med omtanke. Dette omhandler  overholdelse af de anbefalede vaskeanvisninger. Det anbefales at blive vasket ved finvask eller uldvask på max 40°. Vaskes tøj eller tilbehør af denne kvalitet på højere grader risikerer det at krympe. Efter vask skal det tørres fladt – det må altså ikke komme i tørretumbleren, da der også her er risiko for at det krymper.

Opskriften fra DROPS Design kan du også downloade – her

DROPS Bomull-Lin

Vægt N/A
Farve

Beige (103711), Brun (103705), Gråblå (103720), Hvid (103701), Lys Beige (103703), Lys Grå (103715), Mørkeblå (103721), Natur (103702), Sort (103716)

Se også disse produkter

Du kunne også være interesseret i...

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.