DROPS Pro Circus

kr.10,00kr.12,00

Med mere end 30 år i strikke- og hæklebranchen, har DROPS naturligvis udviklet et hav af lækre produkter. Pro Circus er DROPS topmodel inden for hæklenåle.

Yderligere produktinfo

DROPS Pro Circus, er hæklenåle i en rigtig god kvalitet til nogle af markedets bedste priser. Hæklenålene findes i størrelser fra 2,5 mm – 7,0 mm og er ca. 13 cm lange.

Det ergonomisk udformede håndtag er produceret i plast og selve krogen er lavet af aluminium. Nålene er lette og deres udformning gør, at de ligger rigtig godt i hånden. En rigtig god hæklenål hvor du kan hækle i mange timer uden at blive træt i hænderne. Hæklenålene er lavet i mange flotte forskellige farver, så det er let at skelne størrelserne fra hinanden.

Med mere end 30 år i strikke- og hæklebranchen, har DROPS naturligvis udviklet et hav af lækre produkter. Pro Circus er DROPS topmodel inden for hæklenåle. Du kan se alle produkter fra DROPS, både garner, hæklenåle, strikkepinde og andet tilbehør, ligesom du også kan samle inspiration i deres mange tusinde gratis opskrifter – her

På DROPS Pro Circus hæklenålene er aluminiumskrogen udformet, så det er let at fange tråden uden at hænge i de andre masker og de farverige håndtag gør det let at finde bortkomne hæklenåle imellem sofapuderne.

Med de helt fantastiske priser på Pro Circus, er det bare at give dig i kast med et lækkert hækleprojekt.

Vil du se hvad vi ellers har, kan du gå på jagt efter din næste hæklenål i vores sortiment af forskellige hæklenåle

 

Vægt N/A
Størrelse

3.5 mm, 8.0 mm, 6.0 mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.