DROPS Design Kokosknapper

kr.2,00kr.3,00

Kokosknapper giver en rigtig flot finish og et eksklusivt udtryk til dine projekter og holder samtidig utroligt godt.

Knapperne fås i flere forskellige størrelser, så husk at vælge den rette størrelse til dit projekt. Vær desuden OBS på at kokosknapperne fra DROPS Design sælges stykvis.

Yderligere produktinfo

DROPS Design Kokosknapper findes i flere størrelser og er gode robuste knapper, med et flot farvespil. Det flotte og naturlige udtryk og knappernes fine struktur, gør dem velegnet til de fleste projekter.

Grundet knappernes gode styrke og deres medium tykkelse, er de virkelig gode til især tøj, hvor lukningen skal kunne holde til noget, uden at være svær at lukke. Derudover er de også super søde til for eksempel puder og andet interiør. Kokosknapperne er enormt flotte til især jakker og tasker og de er både smukke og holdbare.

DROPS Design kokostræsknapper giver en flot naturlig finish og et moderne udtryk til dine projekter. Hvis du for eksempel har et par strikket tøfler der skal shines lidt op, med et par knapper i siden. Det kan også være børnenes strikket overtøj, der lige mangler det sidste, for at få det helt rigtige look, her er kokostræsknapperne virkelig gode.

DROPS Design Kokosknapper findes i forskellige størrelser, så husk at vælge den rette størrelse til dit projekt. Vær desuden opmærksom på, at egetræsknapperne fra DROPS Design, sælges stykvis. Det er også værd at være opmærksom på, at knapperne er lavet af natur materiale. Dette gør at hver eneste knap er unik og du kan derfor ikke regne med, at knapperne er ens.

Vi har naturligvis også andre typer af knapper, i forskellige materialer. Du kan finde hele vores udvalg her

DROPS Design har et hav af søde og smukke knapper som du kan se her. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så hold øje med vores udvalg på siden.

Størrelse

15mm, 20mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.