DROPS Design Egetræsknapper

kr.4,00kr.6,00

Egetræsknapper giver en flot naturlig finish og et moderne udtryk til dine projekter og så holder de samtidig utroligt godt.

Knapperne findes i forskellige størrelser, så husk at vælge den rette størrelse til dit projekt. Vær desuden opmærksom på, at egetræsknapperne fra DROPS Design, sælges stykvis.

Yderligere produktinfo

DROPS Design Egetræsknapper findes i flere størrelser og er gode robuste knapper, der kan tåle en del. Det flotte og naturlige udtryk, samt den lyse træfarve og fine struktur, gør disse knapper velegnet til de fleste projekter.

Grundet knappernes gode styrke og tykkelse, er de også særdeles velegnet til interiør som puder og andre ting, der skal kunne holde til at blive brugt en del i hverdagen. Dette gør dem dog ikke mindre anvendelige til andre ting som tøj og tasker mm. Her vil egetræsknapperne også være et rigtig godt valg, da de både er smukke og holdbare.

DROPS Design Egetræsknapper giver en flot naturlig finish og et moderne udtryk til dine projekter. Hvis du for eksempel har et par strikket tøfler der skal shines lidt op, med et par knapper i siden. Det kan også være børnenes strikket overtøj, der lige mangler det sidste, for at få det helt rigtige look, her er egetræsknapperne virkelig gode.

Knapperne findes i forskellige størrelser, så husk at vælge den rette størrelse til dit projekt. Vær desuden opmærksom på, at egetræsknapperne fra DROPS Design, sælges stykvis.

Vi har naturligvis også andre typer af knapper, i forskellige materialer. Du kan finde hele vores udvalg her

DROPS Design har et hav af søde og smukke knapper som du kan se her. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så hold øje med vores udvalg på siden.

Størrelse

20mm, 25mm, 15mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.