DROPS Basic rundpinde 60cm

kr.12,00kr.25,00

DROPS Basic rundpinde 60cm med fast wire er, en god kvalitet af strikkepinde til nogle af markedets bedste priser.

Pindende findes I mange længder og størrelser. Blandt andet derfor, er de så utroligt populære, da de kan bruges til alle tænkelige projekter, små som store. Basic rundpinde, er desuden fantastiske til begyndere. Wiren mellem pindene giver ekstra plads og hjælper med at holde maskerne på pinden, så de ikke glider af.

Yderligere produktinfo

DROPS Basic rundpinde 60cm med fast wire er, en god kvalitet af strikkepinde til nogle af markedets bedste priser.

Pindende findes I mange længder og størrelser. Blandt andet derfor, er de så utroligt populære, da de kan bruges til alle tænkelige projekter, små som store. Basic rundpinde, er desuden fantastiske til begyndere. Wiren mellem pindene giver ekstra plads og hjælper med at holde maskerne på pinden, så de ikke glider af. Du har derfor bedre styr på dine masker, når du som ny strikker, benytter rundpinde. Mange rutineret strikkere bruger aldrig andet end rundpinde, da de er gode at strikke med og også kan rumme store projekter.

Hvis du vil lave de mest perfekte strømper eller ærmer på dine sweaters, så kan du i stedet benytte strømpepinde som giver de smukkeste resultater. Du finder vores udvalg af strømpepinde, under kategorien strikkepinde – her

DROPS Basic rundpinde 60cm er lavet af aluminium eller birketræ. De tyndere pinde er lavet af aluminium for stærkere holdbarhed og de tykkere pinde er lavet af birketræ. Den glatte overflade sikrer dig mange timers strikkeglæde og bidrager til længere holdbarhed og stærkere pinde. Dette gør også at garnet glider let, når du arbejder.

Pindende finde i forskellige længder af wirers og det er meget individuelt, hvad man strikker bedst med. De fleste er dog enige om, at man ikke skal bruge pinde med for lange wirers, til små projekter. Til gengæld bruger mange strikkere både 60cm 80cm til stort set alle projekter, med undtagelse af strømper, som kræver noget mindre længde. De fleksible wirers gør det i øvrigt også nemt at opbevare rundpindene, uden at de fylder for meget.

Du kan se hele DROPS kollektion af pinde og hæklenåle – her

Vægt N/A
Størrelse

3.5 mm, 5.0 mm, 10.0 mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.