Clover Soft Touch

kr.20,00

 

Clover Soft Touch – Verdens bedste hæklenål

Clover er et af verdens mest kendte brands og producere nogle af de bedste produkter i verden, indenfor tilbehør til hækling, strik, sytøj mv. Denne lette og ergonomisk perfekte hæklenåle, er derfor også elsket af mange millioner hæklere verden over.

Yderligere produktinfo

Clover Soft Touch – Verdens bedste hæklenål

Clover er et af verdens mest kendte brands og producere nogle af de bedste produkter på markedet. De lette og ergonomisk perfekte hæklenåle, er derfor også elsket af mange millioner hæklere verden over.

Med kun 13 cm. i længden og det flade og lette skaft, ligger Clover Soft Touch utroligt godt og behageligt i hånden. Dette gør at du kan hækle i længere tid ad gangen, uden at opleve at du får ondt i hænderne.

Krogen består af ekstra kraftigt stål på de små størrelser fra 0,5 mm til 1,75 mm.  På størrelser fra 2,0 mm til 6,0 mm er krogen lavet af aluminium. Derudover gør belægningen på krogene, at arbejdet glider legende let på nålen.

Hvis du skal arbejde med en hæklenål tykkere end 6 mm, anbefaler vi – Clover Amour som findes i helt op til 15 mm.

Er du ligesom os, helt besat af Clovers produkter, så følg med på deres Instagram profil, hvor du kan samle inspiration til både hækling, strik og mange andre kreative projekter.

Hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor hæklenåle, så er der ingen vej udenom Clover Soft Touch.

Vægt N/A
Størrelse

2.0 mm, 2.5 mm, 3.0 mm, 3.5 mm, 4.0 mm, 4.5 mm, 5.0 mm, 5.5 mm, 6.0 mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.