Clover Amour

kr.40,00kr.57,00

Clover Amour er ikke uden grund, blandt de bedste og mest anvendte hæklenåle i verden. Med sine kun 12,5 cm. i længden, kombineret med det ergonomiske og lette skaft, ligger Amour utroligt godt og behageligt i hånden. Dette gør at du kan hækle i længere tid ad gangen, uden at opleve at du får ondt i hænderne.

Yderligere produktinfo

Clover Amour, de fantastiske hæklenåle fra den Japanske producent Clover, er ikke uden grund, blandt de bedste og mest anvendte hæklenåle i verden. Clover er et af de mest kendte brands, indenfor tilbehør til hækling, strik, sytøj mv. og producere nogle af de bedste produkter i verden. De lette og ergonomisk perfekte hæklenåle, er derfor også elsket af mange millioner hæklere verden over.

Med sine kun 12,5 cm. i længden, kombineret med det ergonomiske og lette skaft, ligger Amour utroligt godt og behageligt i hånden. Dette gør at du kan hækle i længere tid ad gangen, uden at opleve at du får ondt i hænderne.

Selve krogen består af aluminium på størrelserne op til 6 mm og de tykkere nåle fra 6,5 mm og op til 15 mm, er lavet af plast.

Clovers Amour hæklenåle findes i størrelser fra 0,6 mm til 15 mm. Hvis du skal arbejde med tyndere garn og en tyndere hæklenål, anbefaler vi verdens bedste hæklenål Clover Soft Touch. Soft Touch findes i op til 6 mm.

Er du ligesom os, helt besat af Clovers produkter? Følg med på deres Instagram profil, hvor du kan samle inspiration til både hækling, strik og andre kreative projekter.

Hvis du vil have det bedste af det bedste indenfor hæklenåle, så skal din samling helt sikkert indeholde Clover Amour.

Mål: ca. 12,5 cm i længden

Størrelser: 0,6 mm – 15 mm

Materiale: Håndtaget er lavet i ABS-plast. Krogen er på de mindre størrelser fra 0,6 mm til 6 mm, lavet i aluminium og størrelserne fra 6,0 til 15,0 mm er lavet af plast.

Vægt N/A
Størrelse

6.5 mm, 7.0 mm, 8.0 mm, 9.0 mm, 10.0 mm, 12.0 mm, 15.0 mm

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.