DROPS Bomull-Lin

kr.13,50

Produktdetaljer

  • Producent: DROPS
  • Produkt: 53% Bomuld, 47% Hør
  • Anbefalede pinde: 5 mm
  • Strikkefasthed: 10 x 10 cm  =  17m x 22p
  • Vægt: 50 gram
  • Løbelængde: Ca. 85 meter
  • Garngruppe: C
  • Anden anvisning: Maskinvaskes på finvask eller uldvaskeprogram ved max 40°C / Tørres fladt

Yderligere produktinfo

DROPS Bomull-Lin er et naturlig og rustikt garn. Den lækre kvalitet er spundet af flere tråde i 47% hør og 53% bomuld. Den rå tekstur fra hørfibrene kombineret med den bløde bomuld, gør garnet smukt, stærkt og holdbart. Dine hæklede eller strikkede projekter i dette garn, vil få et flot og skinnende udtryk samt den lækre følelse af hør. Samtidig er garnet især velegnet til hverdags brug, da kombinationen af de to materialer, gør det utroligt slidstærkt og holdbart.

Farveskalaen er inspireret af de fine og naturlige farver fra ny høstede hørplanter.
Tøj som er strikket i DROPS Bomull-Lin får et pænt, rustikt og samtidigt skinnende og eksklusivt udtryk.

Til trods for den stærke kvalitet, er det vigtigt at behandle garnet med omtanke. Dette omhandler  overholdelse af de anbefalede vaskeanvisninger. Det anbefales at blive vasket ved finvask eller uldvask på max 40°. Vaskes tøj eller tilbehør af denne kvalitet på højere grader risikerer det at krympe. Efter vask skal det tørres fladt – det må altså ikke komme i tørretumbleren, da der også her er risiko for at det krymper.

Garnstudio har et stort udvalg af opskrifter til DROPS Bomull-Lin, med både tunikaer, toppe og andre basismodeller – perfekt valg til sommertøj. Du kan hente inspiration i de mange opskrifter – her

Tilføj et par lækre sommerkreationer til din garderobe, en smuk strandtaske eller sommer hat til en tur ved havet, som folk omkring dig vil beundre.

Garnet er produceret i EU

Vægt N/A
Farve

Beige (103711), Brun (103705), Gråblå (103720), Hvid (103701), Lys Beige (103703), Lys Grå (103715), Mørkeblå (103721), Natur (103702), Sort (103716)

Se også disse produkter

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.