Mayflower

Danske Mayflower har eksisteret siden 1951 og er kendt i mange lande rundt omkring i verden som “den med skibet”.

Mayflower slog oprindeligt igennem på deres bomuldsgarn, men har siden tilføjet mange lækre garner til deres sortiment. Idag indeholder sortimentet både uld, silke, mohair, hør, alpaka og naturligvis stadig deres kvalitets bomuldsgarn.

Garnet produceres i EU og alle Mayflowers uldgarner er mulesing free. Det betyder at du som forbruger kan have ro i sindet, når det kommer til dyrevelfærd. Ikke alle uldgarner i kataloget, er mærket med ikonet for mulesing free. Det skyldes at det er en lang og krævende proces, at få godkendt hele forsyningskæden bag hvert enkelt produkt. Du kan dog være sikker på, at der ikke er nogle af Mayflowers uldgarner, der kommer fra dyr som har været udsat for mulesing.

Mayflower er i dag vokset, til en af Nordens største leverandører af kvalitetsgarn og tilbehør.

Med tiden har de også udviklet sig til designhus, med flotte kollektioner og mange lækre designs. Disse findes i form af gratis strikke og hækle opskrifter, til glæde for alle os kreative sjæle. Du finder Mayflowers samling af opskrifter, liger her.

Du får et rigtig lækkert kvalitetsgarn, til rigtig gode priser, så det er bare at komme i gang og lade fantasien få frit spil, i dine nye kreationer.

Lækre garner, fantastisk kvalitet og helt sikkert et must have til dit garnlager.

Filtrer produkter
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.