Her på siden kan du læse lidt mere om os.

Vores vision hos SheepShap er klar. 

Vi vil have endnu flere kreative talenter med i garn-universet og levere lækre kvalitetsprodukter, til alle vores fantastiske kunder, rundt om i verden.

om-os

 

 

Hej og velkommen til historien om os. 

Mit navn er Nana og jeg er ejer og grundlægger af SheepShap.

Historien om os i SheepShap startede i foråret 2020, efter en nedlukning af store dele af verden som følge af Covid-19, herunder også Danmark. Mange millioner mennesker blev hjemsendt, eller helt forbudt udgang fra deres hjem. Vores hverdag blev vendt op og ned, uden det store indhold, eller de vante rutiner og rammer at holde fast i.

Jeg selv blev hjemsendt d. 14. marts, uden nogen tidsramme for, hvornår hverdagen som jeg kendte den, kunne vende tilbage. Jeg måtte bruge min tid på noget, der kunne få bekymringerne til at forsvinde og give mig noget at stå op til og arbejde med. Jeg havde et hæklekit liggende i en skuffe som jeg aldrig havde fået taget mig sammen til at gå i gang med. Nu var der tid til at få lidt ud af min kreative side.

Et Hæklekit blev til endnu et, det næste projekt blev hele tiden sværere og større end det forrige og jeg er ikke stoppet siden. Tankerne får luft, kroppen får ro og glæden ved selv at kunne lave ALT fra tøj til interiør, dukker og bamser gør bare det hele ekstra fedt!

Nok om os – Er det ”momset” at strikke og hækle? 

Slet ikke! Tværtimod. Det er de unge der i overvejende grad, har taget det gamle håndværk til sig og det er kommet for at blive. I en tid hvor det er blevet mega cool at lave sine egne ting og være mere bæredygtig og kreativ, giver det endnu mere mening at folde sig ud i dette kæmpe univers. Med kun din egen fantasi som grænse for hvad du kan kaste dig ud i, er mulighederne uendelige.

Vores vision hos SheepShap er klar. Vi vil have endnu flere kreative talenter med i garn-universet og levere fantastiske, lækre kvalitetsprodukter til alle vores skønne kunder, rundt om i verden.

Slip fantasien løs, læg tankerne på hylden, find dit bedste hyggehjørne og lad magien udfolde sig i dine hænder.

Velkommen til SheepShap!

Navn

Job Titel

Nana

Direktør & Ejer

Navn

Job Titel
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.