Garn

Her på siden finder du hele vores sortiment af garn. Vi forhandler flere kendte mærker, heriblandt DROPS, Mayflower mf. 

Der findes utrolig mange forskellige typer garn, der hver især passer til forskellige projekter. Blandt nogle af de mest anvendte garntyper, kan blandt andet nævnes bomuld, uld, akryl og mohair. Ofte vil flere af disse garntyper, også være spundet sammen til et blandingsgarn. På den måde kan man udnytte de forskellige garntypers egenskaber og få fine garner til for eksempel at være mere slidstærke. Det kan også være mere robuste garner, der ved at tilføje en finere type garn, får en blødere og mere fleksibel egenskab. På den måde kan producenterne hele tiden udvide deres sortiment og blande de forskellige typer, på kryds og tværs, i nye lækre sammensætninger.

Under de forskellige kategorier af garn, kan du læse meget mere om hver enkelt garntypes forskellige egenskaber og anvendelser. Det er også der du finder alle de smukke farver som hvert enkelt produkt er produceret i.

Der kommer hele tiden nye produkter i sortimentet, så du altid kan finde inspiration til dit næste hækle eller strikkeprojekt.

Vi håber at du finder lige præcis den type garn du skal i bruge, i netop din yndlingsfarve. 

Alle garn produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.